We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu

Ziekmelden/ de beslisboom

Middels onderstaand formulier kunt u een ziektemelding van uw zoon / dochter doorgeven.
Wilt u het telefonisch doorgeven? Dat kan tussen 8.00 en 8.30 uur op telefoonnummer: 050 - 3094324.

Ziekmelden in coronatijd:
De beslisboom is ontwikkeld op basis van de richtlijnen van de RIVM en het geldt als leidraad voor ouders en voor medewerkers van kinderopvang en scholen. Het is een hulpmiddel om te kunnen beoordelen of kinderen wel of niet naar de kinderopvang of naar school kunnen.

Er is een beslisboom voor kinderen van 0 t/m 6 jaar (kinderopvang; groepen 1 en 2) en een voor kinderen van  7 t/m 12 jaar (groepen 3 t/m 8). Samen met een vragenlijst die ouders kunnen invullen, zijn beide beslisbomen te vinden in dit document: .Beslisboom

Wij gaan er vanuit dat ieder kind bij aanvang van de lessen aanwezig is. Als een leerling na ruim een half uur zonder afzegging nog niet aanwezig is, wordt er contact met het thuisfront opgenomen. Medische en andere belangrijke afspraken worden zoveel mogelijk buiten schooltijd gepland.

In geval van nood is het zeer belangrijk dat wij u kunnen bereiken!

We vragen u, bij wijzigingen van persoonlijke gegevens: adres, email of tel.nr., dit z.s.m. door te geven via het mailadres van de school:
veenvlinder@stichtingbaasis.nl

Ziek melden

Met dit formulier kunt u het verzuim van uw zoon / dochter, i.v.m. ziekte of andere medische reden, melden.