emailadres wachtwoord

Groep 8B

Groepsnieuws

Lampionnen bovenbouw: Alles-in-1 thema kunst

11-11-2018
In de bovenbouw staat binnen onze methode Alles-in-1 het thema "kunst" centraal. De lampions kunnen dan natuurlijk niet ontbreken. Er kon gekozen worden uit vier verschillende soorten lampionnen: in de stijl van Escher, in de stijl van Miro, een Pop-art lampion of een schilderspalet met kleurtjes. De resultaten waren natuurlijk te gek.

Gastles duurzame energie groep 7 & groep 7/8

17-10-2018
Bert van Eneco heeft afgelopen maandag 15 oktober lesgegeven over duurzame energie aan de groepen 7/8 en 8. Hij had allerlei toffe gadgets bij die hun energie halen uit alternatieve bronnen, zoals een klok die op water werkt. In 45 minuten tijd heeft hij alle onderwerpen die met energie te maken hebben, behandeld. Het was een hele mooie aanvulling op ons lesaanbod van Alles-in-1 en Bert was onder de indruk van de kennis die de leerlingen tentoonspreidden.

Jongens groep 8 worden tweede op het handbaltoernooi

17-10-2018
Het jaarlijkse handbaltoernooi is weer gehouden in de Marsch. Er werd door alle teams geweldig gespeeld. Er deden twee meiden teams mee en drie jongens teams mee. 
Eén team van de meiden mocht om de derde plaats spelen, maar deze hebben ze helaas net verloren. 
Eén team van de jongens mocht de finale spelen! En hoe, het was een heksenketel, veel publiek en nog meer spanning. Onze jongens stonden de hele wedstrijd voor, maar net voor het eindsignaal werd het nog gelijk (4-4). Uiteindelijk is er in de verlenging met 5-6 verloren... Een flinke domper, maar toch waren de meeste jongens naast hun teleurstelling uiteindelijk ook trots. 

(Op de foto mist helaas de top keeper)