We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 4B

Dit is de pagina van groep 4B. Hieronder vindt u van alles over de leuke dingen die wij in de klas doen.

Groepsnieuws

De Kinderboekenweek is gestart!

06-10-2021
Vandaag is de Kinderboekenweek van 2021 gestart! Alle kinderen van groep 4 mochten hun lievelingsboek meenemen. Wat hebben we veel verschillende soorten boeken gezien, leuk! Leesboeken, strips, informatieboeken, moppenboeken, etc. In de binnen-buitenkring hebben de kinderen elkaar verteld over het meegenomen boek. Daarna is er natuurlijk gelezen in de boeken, zowel alleen als samen. 

Groep 3b

24-06-2021
Wat gaat de tijd snel, nog even en het schooljaar is voorbij.
Voor het lezen zijn we gestart met het laatste thema, overal water. In dit thema leren we nog de letters X, Q en Y. We lezen vaak in tweetallen samen op een plekje  in de klas, op of onder de tafel, lekker liggend op de grond enz. We  hebben al geknutseld bij dit thema en hebben donderdag 24 juni waterbeestjes gevangen bij de vijver van school. We hebben kikkervisjes, kleine kikkers, waterschorpioentjes, waterslakken, veel kleine beestjes en zelfs een vis gevangen!
Woensdag 23 juni hebben we een gezellige dag gehad met de beide groepen 3. Gestart met een rekenspel op het plein, daarna gingen we lopend naar de schoollaan. Hier hebben we in de lokalen gekeken waar de kinderen volgend schooljaar komen. Op het kleine plein hebben we heerlijk gespeeld met speelmateriaal van de sport en spelbus. Vervolgens zijn we lopend naar het bos gegaan en hebben een heerlijk ijsje gegeten. 
En nu op naar de laatste twee weken....

Buiten lezen

03-06-2021
Eindelijk is het mooi weer, dat is genieten!
Wij hebben heerlijk buiten gelezen met elkaar. 

De boomhutten van groep 3b

02-06-2021
De kinderen zijn druk bezig geweest om hun eigen boomhut te maken op papier met verschillende materialen. De fantasie was groot, hoe mooi zou het zijn als er een glijbaan aan vast zit zodat je zo naar beneden kan, of wat dacht je van een nintendo in de boomhut. Sommige boomhutten kregen zelfs een bordje erop met verboden voor papa en mama. 

Groep 3b

26-05-2021
We zijn deze week (25mei) begonnen met thema 11 van lezen, een hut bouwen. Hierbij hebben we de letter c al geleerd. We zijn druk bezig om een eigen boomhut te maken op papier. 
Elke woensdag starten we buiten, om half 9 beginnen we eerst met bewegen en daarna doen we een activiteit waarbij we het lezen, spelling of rekenen oefenen. Op de foto zie je alle kinderen actief bezig met woorden op te schrijven met stoepkrijt. 
De kinderen vinden het erg leuk om samen te lezen, hiervoor mogen ze een fijn plekje zoeken in de klas of op het leerplein.