We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Groep 4A

Dit is de pagina van groep 4. Hieronder vindt u van alles over de leuke dingen die wij in de klas doen.

Groepsnieuws

De Kinderboekenweek is gestart!

06-10-2021
Vandaag is de Kinderboekenweek van 2021 gestart! Alle kinderen van groep 4 mochten hun lievelingsboek meenemen. Wat hebben we veel verschillende soorten boeken gezien, leuk! Leesboeken, strips, informatieboeken, moppenboeken, etc. In de binnen-buitenkring hebben de kinderen elkaar verteld over het meegenomen boek. Daarna is er natuurlijk gelezen in de boeken, zowel alleen als samen. 

Groep 3a

24-06-2021
De laatste weken zijn al in zicht. Afgelopen week zijn we begonnen met een nieuw thema 'overal water'. In dit nieuwe thema leren we onder andere over verschillende soorten water en leren we ook de laatste letters als de X en de Y. Verder wordt er ook in het laatste thema aandacht besteed aan verkleinwoorden en woorden met meerdere klankgroepen. 

Gisteren zijn we met elkaar naar de Schoollaan geweest en hebben daar de nieuwe klassen bekeken en lekker gespeeld op het schoolplein.

Vandaag hebben we in de vijver bij school gezocht naar waterbeestjes. De kinderen hebben voornamelijk watervlooien en schaatsenrijders gevangen met hier en daar nog een kikkervisje.

Verder wordt er deze laatste weken nog hard gewerkt en geknutseld over het nieuwe thema. 

Groep 3 impressies

10-04-2021
Wat doen we toch leuke dingen, een kleine impressie voor de kijkers thuis van lessen binnen en buiten! 

Meten is Weten

09-04-2021
Vandaag heeft groep 3a kennis gemaakt met 'meten'. In deze rekenles moesten de leerlingen verschillende voorwerpen meten en ook elkaar. Iedereen was druk met een liniaal om alles zo goed mogelijk te kunnen meten. Daarbij hebben de leerlingen ook goed en veel met elkaar samengewerkt. 

Streetwise 'Blik en Klik'

09-04-2021
Gisteren heeft groep 3a zich voorbereid op de praktijkles, die volgende week wordt gegeven vanuit de ANWB. Tijdens deze voorbereiding is er in de klas aandacht besteed aan het goed dragen van een gordel en aan het opletten in het verkeer. 'Hoe steek ik veilig over' en 'wat kan ik zelf doen om het verkeer veilig te maken'.