Groep 3B/4B

Groepsnieuws

Afsluiting groepen 3, thema Kunst.

18-04-2019
Dinsdagmiddag, 16 april, hadden de groepen 3 de afsluiting van het thema kunst. De kinderen hebben laten zien dat ze als beeldhouwer een standbeeld kunnen maken van elkaar op een vrolijk liedje. De ouders konden genieten van de zelfgemaakt elfjes (gedichtje) die de kinderen hadden gemaakt over een dier. De klas was omgetoverd tot een tentoonstelling met het werk van de kinderen met onder andere de mooie zelfportretten, de fantasiedieren en werk van Mondriaan. Het was een gezellige afsluiting met veel papa's, mama's, opa's en oma's.

Afsluiting thema Kunst in groep 3

30-03-2019
Vanwege de verhuizing, vlak voor de meivakantie, is de afsluiting van het thema Kunst van de grioepen 3 verplaatst van 24 april naar:
- dinsdagmiddag 16 april van 13.45 u. tot 14.15 u.

Sinterklaas groep 3/4

05-12-2018
Wat hebben we leuke en gezellige sinterklaasdagen gehad in de groep. De pietenplaatjes waren een groot succes, deze moesten we eerste verdelen met elkaar en af en toe mochten de kinderen een plaatje mee.
We hebben twee keer pietengymnastiek gedaan en hiervoor hebben we allemaal een pietendiploma gekregen.
Ook hebben we burenbingo en een leesbingo gedaan met pepernoten, we hebben een dobbelsteenspel gedaan met pepernoten.
Natuurlijk hebben we schoentje gezet in de groep. Hebben we mooie handstandpieten gemaakt, sinterklazen en zwarte pieten getekend.
Ook rook het heerlijk bij ons in de groep tijdens het pepernoten bakken.
Op woensdag 5 december kwam Sinterklaas dan eindelijk bij ons in de klas. De meeste meiden hebben de welkomstdans gedaan en sommige jongens lieten hun voetbalkunsten zien, hierbij liet Piet ook even zien hoe goed hij kon hooghouden en maakte Sinterklaas zelfs een kopbal!
We hebben genoten met elkaar.