Groep 3B

Groepsnieuws

Pippie, Pappie en Poppie op bezoek in de onderbouw

26-01-2018
Vrijdag 26 januari kwamen Geert Kamps en Joost Kiers bij ons op bezoek in het kader van de nationale voorleesdagen. Geert (vader van Sil groep 3A) schreef een prachtig boek met kabouterverhalen en las hieruit voor. Joost (vader van Vera gr. 6 en Hilde gr. 5) heeft het boek voorzien van illustraties.
Geert is inmiddels begonnen met nieuwe avonturen van Pippie, Pappie en Poppie en las één van de nieuwe verhalen deels voor. De kinderen gingen daarna in groepjes zelf de afloop van het verhaal bedenken. In de groepen 3 en 4 volgde daarop een tekenles van Joost, met prachtige resultaten. In de groepen 1/2, 3 en 4 heeft Joost al zijn gemaakte tekeningen aan de kinderen laten zien.
Omdat het verhaal niet helemaal is voorgelezen, hebben Geert en Joost geregeld dat het tweede deel van het verhaal te downloaden is om eventueel vanavond gezellig voor te lezen.
Dit kan via www.pippiepappiepoppie.nl  met de code: 9765AC. Het gaat om het verhaal Pippie Pappie en Poppie redden het Circus in de storm II en kan tot 31 januari 2018 worden gedownload.

Sinterklaas, groep 3b

10-12-2017
Nog wat foto's van 5 december!

Helaas krijg ik het steeds niet voor elkaar om bepaalde foto's te uploaden... Mijn excuses..

De dag voor Sinterklaas, groep 3b

10-12-2017
De dag voor sinterklaas waren de kinderen zo leuk bezig! Nessa had haar net gekregen make up doos meegenomen! De meisjes stonden in de rij voor de mooie make up die Nessa aanbracht!

En Kim had de meisjes erna nog mooie vlechten gegeven! Een feest voor de meisjes!

De jongens waren heerlijk aan het spelen en aan het kleuren in hun Sinterklaas boekjes.

Sorry niet alle foto s willen laden