We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu

Groep 3B

Groepsnieuws

Groepen 3

05-10-2021
De eerste paar weken in groep 3 zitten er alweer op. Wat hebben we al veel gedaan en geleerd. De eerste twee thema's van het lezen hebben we afgerond en we gaan beginnen met thema 3, eet smakelijk. In dit nieuwe thema komen de letters l,u, o,p, oe,h en ei aan bod. Met de letters die we al hebben geleerd kunnen we al veel woordjes lezen. Ook leren we meteen de schrijfletters als we een nieuwe letter leren.
Met rekenen zijn we druk bezig met het splitsen, hier bedenken we dan ook leuke verhaaltjes bij.
Elke woensdag beginnen we op het plein met bewegend leren, leuk om de kinderen zo actief mee te zien doen. En wat oefenen we veel tijdens het bewegen.
En naast al dat harde werken hebben we ook genoeg andere leuke dingen gedaan. Schoolreis, sportdag, naar het bos, knutselen, dansen, muziek, leuke spelletjes. Wat is het toch een feest om in groep 3 te zitten!

Laatste dag groep 1 en 2

09-07-2021
Op de laatste schooldag van dit jaar zijn de groepen 1 en 2 met zijn allen naar de parkeerplaats bij Lemferdinge geweest. Op de parkeerplaats hebben de kinderen verschillende spellen gespeeld en vanaf daar hebben we ook de vlindertuin en het bos bezocht. Op de foto is te zien dat de kinderen al druk bezig zijn geweest met het maken van een hut en het zoeken van vlinders.

Het was een geslaagde dag. Nu lekker genieten van een welverdiende vakantie!

IJskraam op de camping

16-06-2021
Wederom is het vlinderplein (leerplein van groep 1-2) omgetoverd. Dit keer in een heuse camping. Er kan gelogeerd worden in tenten, gespeeld met magisch zand of in het "zwembad". En na het zwemmen is het tijd voor een ijsje op het terras, te koop bij de ijskraam. Natuurlijk wordt de afwas, zoals gebruikelijk op de camping, gewoon met de hand gedaan.