Groep 1D

Dit is de pagina van groep 1D. Hieronder vindt u van alles over de leuke dingen die wij in de klas doen

Groepsnieuws

Meesterdag in groep 1D

01-06-2018
Woensdag 30 mei vierden wij de verjaardag van meester Marijn tijdens de juffen- en meesterdag.
Wij begonnen de dag gelijk goed, want wij mochten als eerste op de springkussens spelen! Hierna zijn wij teruggegaan naar de klas en hebben hier onder andere film gekeken, cakejes versiert en lekker gedanst.
Wij hebben de dag weer buiten afgesloten met een lekker ijsje.

Meester Marijn wil alle kinderen en ouders bedanken voor de leuke dag en de mooie cadeaus!

Schoolreis groep 1D

09-05-2018
Dinsdag 8 mei zijn alle kinderen van groep 1D op schoolreis geweest.
Wij begonnen de dag op school en zijn om 9.00 uur naar het bos gegaan.
In het bos hebben wij een 'kabouter' speurtocht gedaan en hebben wij lekker gespeeld.
Toen wij terugkwamen op school hebben wij onze buikjes vol gegeten met pannenkoeken, hmmmmm!
Door de drukke ochtend waren wij erg moe en hebben wij in de middag rustig aan gedaan.

Al met al een hele leuke dag!

Mei maand- dansmaand

26-04-2018
In de maand mei werken we aan het thema muziek-dans en drama.
Welke ouder (of een ander familielid of kennis) heeft een muzikaal- of dans talent en wil daar iets over vertellen of laten zien bij ons in de groepen 1-2?
Gastlessen dans en drama zouden we fantastisch vinden.
Aanmelden kan bij de eigen groepsleerkracht van de kinderen.
We laten ons wederom graag verrassen!

Koningsspelen groep 1-2

26-04-2018
Donderdag 26 april deden we de Koningsspelen met de onderbouw. Door de slechte weersvoorspelling hielden we een groot deel van de activiteiten in de lokalen. Dat mocht de pret niet drukken.
Gelukkig verscheen de zon af en toe en konden we ook buiten de activiteiten door laten gaan.
De leerlingen waren in groepjes verdeeld, die door de leerlingen van groep 7-8 voortreffelijk werden begeleidt. Super betrokken en zorgzaam!

Het tweede deel van de ochtend rouleerden de groepen, zodat we o.a. op het springkussen konden en parachuteles kregen van gymlerares Aukelien.
Na afloop keken we terug op een intensieve, maar geslaagde dag!

Fiets versieren

26-04-2018
Woensdag 25 april sloten we de themaweken Verkeer waarin voertuigen centraal stonden af. Alle leerlingen van groep 1-2 mochten op de fiets naar school. Samen gingen we onder begeleiding van vele ouders aan de slag om onze fietsen zo mooi mogelijk te versieren. Wat een enthousiasme, prachtige creaties werden er gemaakt.
Aan het eind van de ochtend hielden we een optocht, waarbij we met de fiets door school en door een haag van belangstellenden reden.
We hebben genoten!