Groep 1/2 D

Dit is de pagina van groep 1D. Hieronder vindt u van alles over de leuke dingen die wij in de klas doen

Groepsnieuws

Sint Maarten

08-11-2018
De lampionnen zijn klaar!
De Vereniging voor Volksvermaken heeft voor vrijdagavond een lampionnenoptocht georganiseerd (18.00 uur vanaf 't Kampje) en zondag mogen de kinderen zingend langs de deuren met hun lampion.
De liedjes die zijn gezongen en geleerd in de groepen 1 en 2 staan in de bijlage bij de vlinderinfo en zijn ook via deze link te lezen.

Groepen 1 en 2 gaan vrijdag 12 oktober naar het bos

05-10-2018
Op vrijdagochtend gaan de groepen 1 en 2 naar het bos. Ze lopen een kabouter pad

Eierdozen gezocht

18-09-2018
Binnenkort gaan we in de kleutergroepen een opdracht doen waarvoor we eierdozen nodig hebben. we zijn op zoek naar eierdozen van karton met 10 vakjes. ze kunnen bij één van de onderbouwleerkrachten afgegeven worden.

Fijne zomervakantie!

20-07-2018
Vandaag, vrijdag 20 juli, zijn alle groepen dit schooljaar voor het laatst naar school geweest.
Wij hebben afscheid genomen van juf Crista, juf Ludy en juf Aletta en wij hebben afgeteld naar de grote vakantie.

De leerkrachten van groep 1 en 2 willen iedereen bedanken voor het leuke schooljaar en wij zien jullie volgend schooljaar graag weer!

Fijne zomervakantie!

Meesterdag in groep 1D

01-06-2018
Woensdag 30 mei vierden wij de verjaardag van meester Marijn tijdens de juffen- en meesterdag.
Wij begonnen de dag gelijk goed, want wij mochten als eerste op de springkussens spelen! Hierna zijn wij teruggegaan naar de klas en hebben hier onder andere film gekeken, cakejes versiert en lekker gedanst.
Wij hebben de dag weer buiten afgesloten met een lekker ijsje.

Meester Marijn wil alle kinderen en ouders bedanken voor de leuke dag en de mooie cadeaus!