Groep 1/2 D

Dit is de pagina van groep 1D. Hieronder vindt u van alles over de leuke dingen die wij in de klas doen

Groepsnieuws

Eierdozen gezocht

18-09-2018
Binnenkort gaan we in de kleutergroepen een opdracht doen waarvoor we eierdozen nodig hebben. we zijn op zoek naar eierdozen van karton met 10 vakjes. ze kunnen bij één van de onderbouwleerkrachten afgegeven worden.

Fijne zomervakantie!

20-07-2018
Vandaag, vrijdag 20 juli, zijn alle groepen dit schooljaar voor het laatst naar school geweest.
Wij hebben afscheid genomen van juf Crista, juf Ludy en juf Aletta en wij hebben afgeteld naar de grote vakantie.

De leerkrachten van groep 1 en 2 willen iedereen bedanken voor het leuke schooljaar en wij zien jullie volgend schooljaar graag weer!

Fijne zomervakantie!

Meesterdag in groep 1D

01-06-2018
Woensdag 30 mei vierden wij de verjaardag van meester Marijn tijdens de juffen- en meesterdag.
Wij begonnen de dag gelijk goed, want wij mochten als eerste op de springkussens spelen! Hierna zijn wij teruggegaan naar de klas en hebben hier onder andere film gekeken, cakejes versiert en lekker gedanst.
Wij hebben de dag weer buiten afgesloten met een lekker ijsje.

Meester Marijn wil alle kinderen en ouders bedanken voor de leuke dag en de mooie cadeaus!

Schoolreis groep 1D

09-05-2018
Dinsdag 8 mei zijn alle kinderen van groep 1D op schoolreis geweest.
Wij begonnen de dag op school en zijn om 9.00 uur naar het bos gegaan.
In het bos hebben wij een 'kabouter' speurtocht gedaan en hebben wij lekker gespeeld.
Toen wij terugkwamen op school hebben wij onze buikjes vol gegeten met pannenkoeken, hmmmmm!
Door de drukke ochtend waren wij erg moe en hebben wij in de middag rustig aan gedaan.

Al met al een hele leuke dag!

Fiets versieren

26-04-2018
Woensdag 25 april sloten we de themaweken Verkeer waarin voertuigen centraal stonden af. Alle leerlingen van groep 1-2 mochten op de fiets naar school. Samen gingen we onder begeleiding van vele ouders aan de slag om onze fietsen zo mooi mogelijk te versieren. Wat een enthousiasme, prachtige creaties werden er gemaakt.
Aan het eind van de ochtend hielden we een optocht, waarbij we met de fiets door school en door een haag van belangstellenden reden.
We hebben genoten!