Groep 1/2 C

Dit is de pagina van groep 1/2 C. Hieronder vindt u van alles over de leuke dingen die wij in de klas doen.

Groepsnieuws

Hulp gezocht!

07-02-2019
In het voorjaar gaan de groepen 1 en 2 moestuinen aanleggen. Dit gaan we doen in houten bakken zodat de moestuinen mee kunnen verhuizen naar de nieuwe school. We zijn op zoek naar handige mensen die deze bakken voor ons willen timmeren. Wil je ons helpen of ken je iemand die wil helpen geef het dan door aan juf Ynske (y.pieters@stichtingbaasis.nl)

Fijne vakantie!

21-12-2018
We hebben weer een gezellige en sfeervolle periode afgesloten. Gisteren allemaal genoten van een heerlijk kerstdiner.
Dit is alleen mogelijk met hulp van de ouders. Heel erg bedankt voor jullie hulp. Speciale dank voor de ouders van de oudervereniging die enorm veel werk hebben verzet bij het organiseren van de kerstactiviteiten en het kerstcafĂ©.
En dan nu lekker kerstvakantie. Even niet 's ochtends vroeg je bed uit, maar lekker relaxen en doen waar je zin in hebt. Het is jullie allemaal gegund!
Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en alle goeds voor 2019!

Sint Maarten

08-11-2018
De lampionnen zijn klaar!
De Vereniging voor Volksvermaken heeft voor vrijdagavond een lampionnenoptocht georganiseerd (18.00 uur vanaf 't Kampje) en zondag mogen de kinderen zingend langs de deuren met hun lampion.
De liedjes die zijn gezongen en geleerd in de groepen 1 en 2 staan in de bijlage bij de vlinderinfo en zijn ook via deze link te lezen.