Groep 1/2 C

Dit is de pagina van groep 1/2 C. Hieronder vindt u van alles over de leuke dingen die wij in de klas doen.

Groepsnieuws

Schoolreisje groepen 1 &2

15-04-2019
Donderdag 25 april a.s. gaan de groepen 1&2 met de bus naar het Sprookjeshof in Zuidlaren. We verwachten de kinderen die dag om 8.30 uur op school, ze krijgen dan een schoolshirt aan. Zo zijn alle kinderen in het park herkenbaar.
We vertrekken om 8.45 uur vanaf school. (Paardenpad)
Rond 14.30 uur zijn wij terug.

De kinderen hoeven voor deze dag GEEN eten en drinken mee!

Als begeleiding gaan (groeps) ouders, stagiaires en leerkrachten mee.
We zijn die dag bereikbaar via school: 050- 3094324

Als uw kind na het schoolreisje nog naar de BSO gaat, wilt u dit dan doorgeven aan de leerkracht?

Hulp gezocht!

07-02-2019
In het voorjaar gaan de groepen 1 en 2 moestuinen aanleggen. Dit gaan we doen in houten bakken zodat de moestuinen mee kunnen verhuizen naar de nieuwe school. We zijn op zoek naar handige mensen die deze bakken voor ons willen timmeren. Wil je ons helpen of ken je iemand die wil helpen geef het dan door aan juf Ynske (y.pieters@stichtingbaasis.nl)

Fijne vakantie!

21-12-2018
We hebben weer een gezellige en sfeervolle periode afgesloten. Gisteren allemaal genoten van een heerlijk kerstdiner.
Dit is alleen mogelijk met hulp van de ouders. Heel erg bedankt voor jullie hulp. Speciale dank voor de ouders van de oudervereniging die enorm veel werk hebben verzet bij het organiseren van de kerstactiviteiten en het kerstcafĂ©.
En dan nu lekker kerstvakantie. Even niet 's ochtends vroeg je bed uit, maar lekker relaxen en doen waar je zin in hebt. Het is jullie allemaal gegund!
Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en alle goeds voor 2019!