Groep 1/2 B

Dit is de pagina van groep 1/2 B. Hieronder vindt u van alles over de leuke dingen die wij in de klas doen.

Groepsnieuws

Hulp gezocht!

07-02-2019
In het voorjaar gaan de groepen 1 en 2 moestuinen aanleggen. Dit gaan we doen in houten bakken zodat de moestuinen mee kunnen verhuizen naar de nieuwe school. We zijn op zoek naar handige mensen die deze bakken voor ons willen timmeren. Wil je ons helpen of ken je iemand die wil helpen geef het dan door aan juf Ynske (y.pieters@stichtingbaasis.nl)

Sint Maarten

08-11-2018
De lampionnen zijn klaar!
De Vereniging voor Volksvermaken heeft voor vrijdagavond een lampionnenoptocht georganiseerd (18.00 uur vanaf 't Kampje) en zondag mogen de kinderen zingend langs de deuren met hun lampion.
De liedjes die zijn gezongen en geleerd in de groepen 1 en 2 staan in de bijlage bij de vlinderinfo en zijn ook via deze link te lezen.

Groepen 1 en 2 gaan vrijdag 12 oktober naar het bos

05-10-2018
Op vrijdagochtend gaan de groepen 1 en 2 naar het bos. Ze lopen een kabouter pad