Groep 1/2 B

Dit is de pagina van groep 1/2 B. Hieronder vindt u van alles over de leuke dingen die wij in de klas doen.

Groepsnieuws

Eierdozen gezocht

18-09-2018
Binnenkort gaan we in de kleutergroepen een opdracht doen waarvoor we eierdozen nodig hebben. we zijn op zoek naar eierdozen van karton met 10 vakjes. ze kunnen bij één van de onderbouwleerkrachten afgegeven worden.

Fijne zomervakantie!

20-07-2018
Vandaag, vrijdag 20 juli, zijn alle groepen dit schooljaar voor het laatst naar school geweest.
Wij hebben afscheid genomen van juf Crista, juf Ludy en juf Aletta en wij hebben afgeteld naar de grote vakantie.

De leerkrachten van groep 1 en 2 willen iedereen bedanken voor het leuke schooljaar en wij zien jullie volgend schooljaar graag weer!

Fijne zomervakantie!

Het schrijven van cijfers

09-05-2018
Groep 2 is de laatste weken bezig met het leren schrijven van cijfers op allerlei creatieve manieren....