Groep 1/2 B

Dit is de pagina van groep 1/2 B. Hieronder vindt u van alles over de leuke dingen die wij in de klas doen.

Groepsnieuws

Schoolreisje groepen 1 &2

15-04-2019
Donderdag 25 april a.s. gaan de groepen 1&2 met de bus naar het Sprookjeshof in Zuidlaren. We verwachten de kinderen die dag om 8.30 uur op school, ze krijgen dan een schoolshirt aan. Zo zijn alle kinderen in het park herkenbaar.
We vertrekken om 8.45 uur vanaf school. (Paardenpad)
Rond 14.30 uur zijn wij terug.

De kinderen hoeven voor deze dag GEEN eten en drinken mee!

Als begeleiding gaan (groeps) ouders, stagiaires en leerkrachten mee.
We zijn die dag bereikbaar via school: 050- 3094324

Als uw kind na het schoolreisje nog naar de BSO gaat, wilt u dit dan doorgeven aan de leerkracht?

Hulp gezocht!

07-02-2019
In het voorjaar gaan de groepen 1 en 2 moestuinen aanleggen. Dit gaan we doen in houten bakken zodat de moestuinen mee kunnen verhuizen naar de nieuwe school. We zijn op zoek naar handige mensen die deze bakken voor ons willen timmeren. Wil je ons helpen of ken je iemand die wil helpen geef het dan door aan juf Ynske (y.pieters@stichtingbaasis.nl)

Sint Maarten

08-11-2018
De lampionnen zijn klaar!
De Vereniging voor Volksvermaken heeft voor vrijdagavond een lampionnenoptocht georganiseerd (18.00 uur vanaf 't Kampje) en zondag mogen de kinderen zingend langs de deuren met hun lampion.
De liedjes die zijn gezongen en geleerd in de groepen 1 en 2 staan in de bijlage bij de vlinderinfo en zijn ook via deze link te lezen.