Groep 1/2 A

Dit is de pagina van groep 1/2 A. Hieronder vindt u van alles over de leuke dingen die wij in de klas doen.

Groepsnieuws

Eierdozen gezocht

18-09-2018
Binnenkort gaan we in de kleutergroepen een opdracht doen waarvoor we eierdozen nodig hebben. we zijn op zoek naar eierdozen van karton met 10 vakjes. ze kunnen bij één van de onderbouwleerkrachten afgegeven worden.

Fijne zomervakantie!

20-07-2018
Vandaag, vrijdag 20 juli, zijn alle groepen dit schooljaar voor het laatst naar school geweest.
Wij hebben afscheid genomen van juf Crista, juf Ludy en juf Aletta en wij hebben afgeteld naar de grote vakantie.

De leerkrachten van groep 1 en 2 willen iedereen bedanken voor het leuke schooljaar en wij zien jullie volgend schooljaar graag weer!

Fijne zomervakantie!

Het schrijven van cijfers

09-05-2018
Groep 2 is de laatste weken bezig met het leren schrijven van cijfers op allerlei creatieve manieren....

Fiets versieren

26-04-2018
Woensdag 25 april sloten we de themaweken Verkeer waarin voertuigen centraal stonden af. Alle leerlingen van groep 1-2 mochten op de fiets naar school. Samen gingen we onder begeleiding van vele ouders aan de slag om onze fietsen zo mooi mogelijk te versieren. Wat een enthousiasme, prachtige creaties werden er gemaakt.
Aan het eind van de ochtend hielden we een optocht, waarbij we met de fiets door school en door een haag van belangstellenden reden.
We hebben genoten!

Koningsspelen groep 1-2

26-04-2018
Donderdag 26 april deden we de Koningsspelen met de onderbouw. Door de slechte weersvoorspelling hielden we een groot deel van de activiteiten in de lokalen. Dat mocht de pret niet drukken.
Gelukkig verscheen de zon af en toe en konden we ook buiten de activiteiten door laten gaan.
De leerlingen waren in groepjes verdeeld, die door de leerlingen van groep 7-8 voortreffelijk werden begeleidt. Super betrokken en zorgzaam!

Het tweede deel van de ochtend rouleerden de groepen, zodat we o.a. op het springkussen konden en parachuteles kregen van gymlerares Aukelien.
Na afloop keken we terug op een intensieve, maar geslaagde dag!