BSO

Voor de opvang voor- en na schooltijd werken we samen met kinderopvangorganisatie Skid.
Op het moment dat we het nieuwe schoolgebouw gaan betrekken (begin 2019), zal Skid kinderopvang mee verhuizen naar dit gebouw. Dat betekent vanaf dat moment: opvang & onderwijs onder 1 dak!

U bent als ouder uiteraard vrij om te kiezen voor een andere kinderopvangorganisatie.

Hieronder geeft Skid meer informatie over de opvang en staan de contactgegevens:

Buitenschoolse opvang (BSO) is de opvang voor schooltijd, na schooltijd, op studiedagen, op vrije dagen of tijdens schoolvakanties. Uw kind wordt van school opgehaald en naar de BSO begeleid door pedagogisch medewerkers die hem of haar volop aandacht geven.
Deelname aan BSO-activiteiten mág, maar hoeft niet. De opvang vindt plaats in huiselijke sfeer. Er zijn voldoende speel- en spelmogelijkheden, zowel binnen als buiten. Ook is het mogelijk dat kinderen hun huiswerk maken op de BSO. In de vakanties is er een speciaal activiteitenprogramma.
Een rondleiding bij een van de skidlocaties in Eelde / Paterswolde is een leuke manier om eens een kijkje te nemen.

skidkinderopvang
E-mail: info@skidkinderopvang.nl