Uitstel van de verhuizing naar Groote Veen

vrijdag 18 januari 2019
door Tessa Kampinga
Beste ouder(s), verzorger(s),
In de brief -zie bijlage- wordt u ge├»nformeerd over de uitstel van de verhuizing naar ons nieuwe gebouw in Groote Veen.
U begrijpt dat dit uitstel voor ons een enorme teleurstelling is maar uiteraard staat ook voor ons de veiligheid en toegankelijkheid van het gebouw en buitenterrein voorop.
De leerkrachten hebben het nieuws aan de kinderen verteld en uitgelegd waarom het echt niet anders kan.

Dit uitstel heeft uiteraard verschillende consequenties die wij op dit moment in kaart brengen en waarvoor een oplossing komt.
Zo staan er op 14 en 15 februari twee margedagen gepland. Deze margedagen zijn al vanaf begin schooljaar bij u bekend. Er is door verschillende ouders op gerekend bij het boeken van bijvoorbeeld vakantie of andere activiteiten, daarom laten we deze margedagen wel gewoon doorgaan. In de loop van het schooljaar kan het zijn dat er i.v.m. de uitgestelde verhuizing nog een extra margedag moet worden ingepland. We informeren u hier uiteraard zo snel mogelijk over en hopen op uw begrip.