vrijdag 7 december 2018
door Marjan Jansen
De decembermaand is druk, maar vooral ook gezellig en sfeervol!
We kunnen terugkijken op een geweldig Sinterklaasfeest. Vooral in de onder- en middenbouw is er veel verteld, gezongen en geknutseld over de Sint en zijn Pieten. Ook zijn er pepernoten gebakken en tijdens de gymles was er Pietengym. In de bovenbouw is er door de leerlingen veel aandacht besteed aan de gedichten en suprises, mooi om te zien!
Het leek er even op dat Sinterklaas onze school niet kon vinden op 5 december, maar uiteindelijk kwam het allemaal goed.
Om zo'n mooi feest allemaal mogelijk te maken wordt er achter de schermen veel werk verricht. Dank OV-leden en collega's!

De komende 2 weken schakelen we door naar het volgende feest. In iedere groep zal weer een mooie kerstboom verrijzen en zullen vele lessen in het teken staan van Kerst.