Streetwise, verkeer groep 3b

dinsdag 10 april 2018
door juf Magalien
Vandaag dinsdag 10 april hadden we een bijzondere dag, we begonnen de ochtend met een muziekles door een vakdocent, de kinderen hebben kennisgemaakt met zeer bijzondere instrumenten die ze zelf ook mochten proberen, ook hebben ze twee liedjes geleerd die we de komende tijd goed gaan oefenen want tijdens de volgende les muziek gaat meneer Sjoerd deze liedjes voor ons opnemen, de kinderen gaan dan zingen in een microfoon!

We hebben gauw ons fruit gegeten en toen stonden er ouders( dank voor het rijden!!) klaar die ons naar de gymzaal van de Westerburcht brachten waar twee dames van de ANWB de kinderen interessante informatie hebben gegeven over het gordelgebruik in de auto. De kinderen zijn vast met bijzondere verhalen thuis gekomen over die arme pop die geen gordel om had...
Precies op tijd waren we terug op school om ons broodje te eten en vervolgens met de bus te vertrekken naar gym! Een leuk dagje zo! Ik hoorde kinderen in de bus praten, juf, we hebben helemaal niet gewerkt! ( maar wel veel geleerd!)