Startfeest 21 september

maandag 24 september 2018
door Tessa Kampinga
Beste ouder(s) en verzorger(s),
Wat vreselijk jammer was het dat we het startfeest, door het slechte weer, halverwege moesten afblazen.
Het was wel hartverwarmend hoe er op deze teleurstelling werd gereageerd. Veel ouders hebben ons geholpen met het opruimen van de spullen. Heel erg bedankt daarvoor.

Omdat het zo plotseling ging zijn vele van jullie naar huis gegaan met strippenkaart(en) en/of lootje(s) van het rad nog op zak. Bewaar de strippenkaarten goed want op het volgende feest kunnen ze gewoon weer gebruikt worden. Hierover volgt dan t.z.t meer informatie.

De lootjes zijn wel allemaal getrokken. Hieronder staan de nummers (en kleur) waarop de prijzen zijn gevallen. De leerlingen van de Schoollaan kunnen het lootje aan hun leerkracht geven en krijgen hun prijs dan mee. De leerlingen/ ouders van de Esweg kunnen hun lootje ook aan de eigen leerkracht geven. De prijzen worden dan gebracht naar de Esweg. Het lootje kan ook dinsdagmiddag en woensdagmiddag aanstaande bij juf Tessa of meester Roland ingeleverd worden aan de Schoollaan en krijgen dan hun prijs direct mee.

De prijzen zijn gevallen op de volgende nummers:
Groen: 52, 19, 23, 9, 17, 41, 29, 57
Blauw: 27, 32
Rood: 38, 1, 35, 18, 49, 16
Paars: 36, 57, 17, 3, 46, 27, 22
Geel: 44, 20, 18, 15, 40

Hoewel het feest een uur korter duurde dan de bedoeling was, kon iedereen zien dat de organisatie prima in orde was. Hiervoor bedanken we iedereen die heeft geholpen maar speciale dank is op z'n plaats voor de OV leden Jane Smilde, Marloes Kerkdijk en Nicole Ossen. Super gedaan dames!