We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
emailadres wachtwoord

Nieuwsbericht

Stagiaires stellen zich voor

woensdag 22 september 2021
door Tessa Hanen
Ook in schooljaar 2021 - 2022 begeleiden we op obs De Veenvlinder stagiaires van verschillende opleidingen. Hieronder stellen zich alvast een paar stagiaires voor.

Pepijn stage in groep 1/2D en 4B

Hallo ouders, leraren en kinderen. Ik ben Pepijn, 21 jaar oud en kom uit Zuidlaren. Op dit moment ben ik 2de jaars student Alo-Pabo aan de Hanzehogeschool in Groningen en is dit jaar de stage begonnen die bestaat uit 1 dag in de week namelijk de woensdag. Deze stage zal ik tot de kerst lopen bij Tessa in groep 1/2d en na de kerst in groep 4. Ik kijk er naar uit om hier stage te mogen lopen dit jaar en mijn eerste ervaringen hier op te kunnen doen. Verder ben ik dankbaar voor de stage in deze moeilijke tijd en gaan we er samen een mooi jaar van maken. 

Jet groep stage in groep 4A en 1/2D
Beste ouders,
Ik zal mezelf even voorstellen! Ik ben Jet Winter en ik ben het komende half jaar de stagiaire in groep 4A. Ik ben 20 jaar oud en ik woon en studeer in de mooie stad Groningen. Daar volg ik de opleiding ALO-pabo, waarvan ik nu in het tweede jaar zit. De ALO-pabo is een combinatiestudie, waarbij ik word opgeleid tot zowel leerkracht basisonderwijs, als tot docent lichamelijke opvoeding. Na 4,5 jaar krijg ik dan, als alles loopt zoals het zou moeten, twee diploma’s! Ik zal met de kinderen dus zowel bezig gaan met ‘normale’ lessen, zoals taal en rekenen, maar ik ga ook met ze in beweging. Hierbij kunt u denken aan spellen voor in de pauze of lessen waarin we bewegend gaan leren. Ik heb heel veel zin om met de kinderen aan het werk te gaan! J

Lotte groep 1/2A
 
Hallo ik ben Lotte en loop dit schooljaar stage in groep 1/2A. 
Ik doe de opleiding entree opleiding Friese Poort. Mijn stage op de Veenvlinder heb ik gekozen omdat ik graag met kinderen wil gaan werken. 
Ik ben 16 jaar oud en woon in Glimmen. 
Bij mijn stage help ik in de klas en doe ook andere ondersteunende werkzaamheden. 
Ik hoop een leuke tijd te hebben op de Veenvlinder. 
Lotte