Stagiaire in groep 6

donderdag 22 november 2018
door Tessa Kampinga
In groep 6 is Annick Fraij op maandag en dinsdag om stage te lopen. Zij doet de TOP opleiding van de Pabo. Dit is een tweejarige opleiding voor mensen die al een HBO opleiding hebben afgerond en het onderwijs in willen.
Annick stelt zich hieronder nader aan u voor.

Mijn naam is Annick, ik ben 29 jaar oud en ik ben dit jaar begonnen aan de verkorte pabo opleiding aan de Hanzehogeschool Groningen. Ik heb hiervoor de opleiding fysiotherapie afgerond, maar merkte dat een baan in het onderwijs toch beter bij mij past. De komende tien weken zal ik op de maandag en op de dinsdag als stagiaire te vinden zijn in groep 6A van juf Els, daarna ga ik nog meelopen bij de kleuters en sluit ik het schooljaar af in groep 3-4. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig en speel ik toneel. Ik kijk er naar uit de kinderen en de school te leren kennen en er een mooi schooljaar van te maken.