Sportdag 2018

woensdag 19 september 2018
door meester Robert
Donderdag 27 september organiseren we onze jaarlijkse sportdag. De groepen 1 en 2 worden gewoon om 8:30 uur op school verwacht. De groepen 3 t/m 8 worden om 8.30 uur verwacht bij de velden van vv Actief.  Groep 6 t/m 8 graag met de fiets.

De sportdag is om 12.00 uur afgelopen. De groepen 3 t/m 5 lopen terug naar de Schoollaan en de groepen 6 t/m 8 fietsen terug naar de locatie Esweg. De leerlingen gaan dus weer terug naar hun eigen lokaal waar we verder gaan met het programma tot 14:15 uur.
De OV zorgt tijdens de sportdag voor een versnapering en drinken. We adviseren om uw kind wel een flesje of bidon water mee te geven. Daarnaast wel graag een lunch meegeven voor tussen de middag,

Graag zien we de leerlingen op 27 september in sportieve kleding en sportschoenen (geen voetbalschoenen) verschijnen!

Daarbij vinden wij het belangrijk om op elk groepje een begeleider te hebben. Voor de groepen 3 t/m 8 zijn wij nog dringend op zoek naar begeleiding. Kunt u een groepje begeleiden? Dit kunt u dan doorgeven aan de groepsleerkracht van uw eigen zoon of dochter of mailen naar r.emmelkamp@stichtingbaasis.nl.

U ontvangt dan een aantal dagen voor de sportdag een schema met het groepje dat u begeleidt, alsmede de tijden.

Team obs De Veenvlinder