We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu

Sinterklaasfeest

donderdag 3 december 2020
door Tessa Hanen
Sinterklaas en zijn twee roetveegpieten hebben in het speellokaal van de Veenvlinder geslapen zodat ze op tijd bij ons op school waren. Ze hadden namelijk een druk programma. Ze kregen 9 groepen op bezoek met kinderen uit de groepen 1 t/m 4 en de taalklas. Er werden liedjes gezongen, kunstjes gedaan, gelezen, vragen gesteld, grapjes uitgehaald, dansjes gedaan en nog veel meer. In de klas kregen de kinderen een cadeautje van Piet.

De kinderen van de groepen 5 t/m 8 vierden Sinterklaas in hun eigen klas met surprises en gedichten. Iedereen had erg zijn / haar best gedaan.

De kinderen werden door de pieten getrakteerd op een zakje pepernoten en in de klas kregen de kinderen nog ranja en een speculaaspop. Wat een verwennerij!

We kunnen terugkijken op een heel gezellig Sinterklaasfeest. Sint en Pieten heel erg bedankt voor jullie bezoek en hopelijk tot volgend jaar op de Veenvlinder.
We bedanken ook de Sint werkgroep (OV leden en leerkrachten) heel hartelijk voor de geweldige organisatie.