Sinterklaas op de Veenvlinder

donderdag 22 november 2018
door Tessa Kampinga

Op 5 december zal Sinterklaas samen met zijn Pieten obs de Veenvlinder bezoeken. We ontvangen Sinterklaas met de leerlingen van groep 1 t/m 5 op het voorplein van locatie Schoollaan. Ouders en jongere broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook van harte welkom om de Sint en zijn Pieten te begroeten.
De leerlingen van locatie Esweg vieren deze feestelijke dag op hun eigen locatie, omdat 5 december dit jaar op een woensdag valt en iedereen om half 1 vrij is. Zo is er voldoende tijd en ruimte voor de surprises en gedichten.

We vragen u in verband met de intocht zoveel mogelijk op de fiets of lopend te komen.  Het Paardepad (richting parkeerplaats) moet vrij blijven, daar kunnen dus geen fietsen geplaatst worden.Graag de fietsen zo dicht mogelijk bij de overkapte fietsenstalling plaatsen (in het verlengde van groep 4). Ouders kunnen de fietsen kwijt op de parkeerplaats van de Notenkraker of op de parkeerplaats. Houdt u hierbij svp wel rekening met andere gebruikers en veiligheid.

Voor een goed verloop van deze gezellige dag, zijn er een paar belangrijke mededelingen:
  • Sinterklaas en zijn Pieten zullen rond half 9 op school aankomen. Graag op tijd op school zijn.
  • De leerlingen van groep 1 en 2 verzamelen vanaf 8.15u in hun eigen klas. Zij gaan met de leerkracht naar het plein.
  • De overige leerlingen zijn vanaf 8.15 u welkom, zij blijven op het plein.  (De surprises van groep 5 mogen wel in het lokaal worden gezet.) Zodra de bel gaat, verzamelen de leerlingen bij hun eigen leerkracht op het plein.
  • De surprises van groep 6 t/m 8 mogen woensdag vanaf 8.10 naar binnen worden gebracht en dinsdag vanaf 14.30 tot 16.00 uur.
  • Voor eten en drinken tijdens de ochtendpauze wordt gezorgd door de oudervereniging.
  • Geef uw kind svp een plastic tas mee voor het cadeau en het gemaakte werk.

• Alle leerlingen zijn om 12.30u vrij.

Laten we er met zijn allen een groot feest van maken!

Dan willen we u het volgende niet onthouden...
    De kinderen werden op woensdag 28 november verrast met iets in hun schoen of vak en met een bijzonder filmpje dat was doorgestuurd. Kijkt u zelf maar eens.