We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu

Schoolreizen

vrijdag 26 maart 2021
door Leonie Magnin
Het blijft ingewikkeld: Kunnen we dit schooljaar wel of niet op schoolreis? We gunnen het de kinderen enorm en willen het graag realiseren, maar is het mogelijk?

We hebben besloten het als volgt te doen:
Alle groepen plannen laat in het schooljaar (eind juni/begin juli) een schoolreis.
Voor zowel groep 7 als groep 8 plannen we een schoolkamp met één overnachting. Niet op een eiland maar op een mooie locatie op het vasteland.

Worden de maatregelen aangescherpt of is er een andere reden waarom de schoolreizen niet door kunnen gaan? Dan zullen we u hier zo mogelijk een week van tevoren over informeren.

Wanneer er reden is de overnachting met de groepen 7 en 8 niet door te laten gaan, dan vervalt de overnachting en maken we er 2 volle schoolreisdagen van.

Binnenkort worden de schoolreisbegrotingen opgesteld en informeren we u zo snel mogelijk over het bedrag.