We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu

Schoolfotograaf vrijdag 3 september

vrijdag 27 augustus 2021
door Tessa Hanen
Beste ouders, verzorgers,

Volgende week vrijdag 3 september komt de schoolfotograaf weer langs. Tijdens schooltijd worden alleen de klassenfoto’s en de individuele foto’s gemaakt.
Na schooltijd heeft elk gezin de mogelijkheid om zelf een broertjes en zusjesfoto te laten maken.

Om de broertjes en zusjesfoto mogelijk te maken zijn we nog op zoek naar 2 ouders die willen helpen. Het is vooral op de lijsten kijken wie aan de beurt is en zorgen dat de gezinnen klaar staan voor de fotograaf. Aanmelden hiervoor kan bij Tessa Hanen, t.hanen@stichtingbaasis.nl.

Het inschrijven voor de broertjes en zusjesfoto kan net als vorig jaar weer digitaal. Via deze link kun je je inschrijven voor een bepaalde tijd. Voor elke foto zijn er 3 minuten gerekend plus een minuut voor het klaarstaan en weglopen.

Vanaf 13.00 uur kan er alleen voor de kinderen uit groep 1 en 2 worden ingeschreven  met een jonger broertje / zusje die niet op school (groep 3 t/m 8) zitten.
Voor zover mogelijk een tijdvak voor 14:15 kiezen.

Vanaf 14.30 uur kan er (ook) voor kinderen uit groep 3 t/m 8 en hun broertjes / zusjes. Graag zo veel mogelijk achter elkaar invullen zodat de fotografen door kunnen werken.

Inschrijven kan alleen op een leeg veld. De gevulde velden dus niet wijzigen!

Je kunt je bij twee ingangen inschrijven omdat er twee fotografen zijn die elk aan een kant van het speellokaal de foto's nemen. !Let dus wel op bij welke ingang je je inschrijft en wacht daar buiten tot je wordt opgehaald!

De ene ingang is bij de kleuteringang (groen) meester Marijn en juf Gerda.
De andere ingang is de hoofdingang (tegenover ingang sporthal).
S.v.p buiten wachten. Je krijgt een seintje wanneer jullie naar binnen mogen. Eén ouder mag mee naar binnen.

Vervolgens wacht je op het kleuterplein (svp lopen door het lokaal van groep meester Marijn) of respectievelijk in de hal (bij de bibliotheek).
Na het maken van de foto loop je bij dezelfde ingang er weer uit en kun je de volgende waarschuwen om naar binnen te gaan.

Schrijf svp in met de achternaam van de kinderen.

Mocht je problemen ondervinden met het intekenen stuur dan even een mailtje naar jane.smilde@gmail.com.

Obs De Veenvlinder