vorige pagina | volgende pagina

Werken in teams

vrijdag 20 september 2019
De school door, op zoek naar het kantoor van juf Tessa, de chillbank van de meesters en juffen ontdekken. En daarna werken  in teams; plattegronden maken.
Zo enthousiast en betrokken, het teamwerk hangt in de klas.

vrijdag 20 september 2019
Begrippen als lang, kort, even groot ervaren door te doen. Door te kijken en te vergelijken en te herhalen.
Op een rij staan van groot naar klein of grafieken maken door het fruit te tellen, we leren ervan!

Voorlezen

vrijdag 20 september 2019
Groep 4 deelt dit jaar de ingang met groep 1/2 A.
Om elkaar beter te leren kennen, werden de kleuters voorgelezen door groep 4 leerlingen.  Best spannend maar door beide partijen zeer gewaardeerd. Zeker voor herhaling vatbaar

Wat leren we veel in groep 3!

donderdag 19 september 2019
De kinderen zijn alweer begonnen met het werken in hun tweede thema, de boom. Het eerste werkboekje is reeds mee naar huis gegaan, wat zullen ze trots zijn geweest op hun knap gemaakte werkjes!
Alle kinderen doen flink hun best om de letters goed en vlot op te zeggen en ze kunnen er al veel woorden mee maken, knappe koppen hoor!
Gelukkig is er ook nog tijd om lekker even te spelen en te knutselen!

Peuterinstuif op vrijdag 11 oktober

donderdag 19 september 2019
Op vrijdag 11 oktober is er gelegenheid voor peuters om mee te spelen met de kleuters van 9 tot 10 uur. Ouders zijn dan uiteraard ook van harte welkom.

Aanmelden is niet nodig. Je kunt gewoon om 9.00 uur binnenlopen, via de hoofdingang. Jullie worden dan ontvangen en verwezen naar de betreffende groep.
vorige pagina | volgende pagina