vorige pagina | volgende pagina

Laatste schooldag

vrijdag 12 juli 2019
Wat hebben we het jaar op een fanatstische wijze afgesloten! De kinderen mochten van tevoren kiezen wat ze gingen doen. En de keuze was groot:
Klimmen & klauteren in het speellokaal, Dinoland maken in de zandbak, pizzaatjes bakken & cupcakes versieren, koekjes bakken, een heuse rondleiding bij de brandweer, watertafelpret, een dansworkshop, een voetbalclinic bij Actief, midgetgolf bij het zwembad, sieradendoosjes versieren, mountainbiken, programmeren, Kung Fu, een baketbal clinic, servies ontwerpen, kompaslopen, een waterchallenge, kriebelbeestjes in de vlindertuin, waterbeestjes zoeken en tot slot een heuse fotoshoot.
Ook hier hebben we hulp gehad van vele ouders. Dank allemaal!
Voor een impressie van deze ochtend, zie de foto's achter de login.

Fijne vakantie!

vrijdag 12 juli 2019
Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie! Lekker relaxen en genieten met hopelijk veel zon.

Belangrijke data

vrijdag 12 juli 2019
Voor het volgend schooljaar hebben we hierbij alvast een aantal belangrijke data:
  • maandag 26 augustus: 1e schooldag
  • woensdag 25 september: openingsfeest nieuwe school
  • het kerstdiner vindt in tegenstelling tot andere jaren, plaats op woensdag 18 december i.p.v. op de donderdag

Afscheid groep 8

vrijdag 12 juli 2019
De laatste week van het schooljaar stond in het teken van afscheid nemen van groep 8. Dinsdag was er een afsluitende barbeque, op de woensdag was het meester- en juffendag en op donderdag hebben we de achtste groepers met alle leerlingen de school 'uitgeveegd'. 's Avonds hebben we genoten van de zelfgemaakt eindfilm in de biotoop in Haren.
Na de film die op groot doek in een heuse bioscoopzaal getoond werd, is iedereen persoonlijk toegesproken door meester Arnoud of meester Eibert en daarna was het tijd om echt afscheid te nemen. Wij wensen alle schoolverlaters heel veel plezier en succes op hun nieuwe school. Het ga jullie goed en laat nog eens iets van je horen; vinden we leuk!

Dank voor alle hulp!

vrijdag 12 juli 2019
Gedurende het schooljaar doen we regelmatig een beroep op jullie als ouders om te helpen bij diverse activiteiten.
Daarom dank aan allen die geholpen hebben bij de sportdag, het startfeest, de verschillende uitstapjes, de sporttoernooien, het maken van feestmutsen, bij de verhuizing naar het nieuwe schoolgebouw, het luizepluizen, het draaien van pleinwacht, bij 't koken & bakken, bij het klussen en voor de  hulp als groepsouder, fietsouder, biebouder, of als lid van de OV en MR.
Zonder jullie hulp zou dit alles niet mogelijk zijn!
En..... natuurlijk hopen we ook volgend schooljaar weer een beroep op jullie te mogen doen.
vorige pagina | volgende pagina