vorige pagina | volgende pagina

Eindtoets groep 8a en groep 8b

dinsdag 17 april 2018
Vandaag zijn we begonnen met de eindtoets. We hebben de onderdelen Taal (ww-spelling en spelling), rekenen en nog een onderdeel taal (opzoeken en samenvatten) gedaan. Voor het eerst dit jaar hebben er een aantal kinderen de digitale adaptieve toets gemaakt. Er is hard gewerkt, positieve reacties! Succes groep 8, nog 2 ochtenden te gaan!

Woensdag 25 april fiets versieren voor groep 1 en 2.

vrijdag 13 april 2018
Bij de afsluiting van het project Alles-in -1 willen de kinderen van groep 1 en 2 hun fiets op z'n mooist laten zien.

Op woensdag om 8.45 uur starten de kinderen met het versieren en hier kunnen ze best wel wat hulp gebruiken. Ouders, opa's, oma's, oppassen die hierbij wel een uurtje kunnen helpen zijn van harte welkom. Je hiervoor opgeven kan bij de eigen leerkracht.

De kinderen moeten die dag uiteraard hun fiets meenemen naar school.
En heeft u voor die dag een plakbandhouder te leen dan zijn deze ook meer dan welkom. Wel graag duidelijk met naam voorzien.

Koningsspelen

vrijdag 13 april 2018
Omdat we bewegen en samenspelen en werken belangrijk vinden, organiseren we samen met de vakleerkrachten gymnastiek voor alle groepen de koningsspelen.

Op vrijdag 20 april zijn de koningsspelen voor de groepen 6 t/m 8 bij sporthal de Marsch. De kinderen worden daar op de fiets tussen 8.15 uur en 8.25 uur verwacht. De kinderen verzamelen bij hun eigen leerkracht en starten om 8.30 uur met de eerste (zelfgekozen) activiteit. Rond 12.00 uur fietsen de kinderen weer naar school om daar hun meegebrachte lunch op te eten.
Voor de veiligheid zoeken we een paar ouders die mee terug willen fietsen naar school. Hiervoor kun je je opgeven bij juf Els.
Geef uw kind svp voldoende drinken (navulflesje water bijvoorbeeld) mee.

Op donderdag 26 april zijn de koningsspelen voor de groepen 1 t/m 5
De kinderen van de groepen 1 en 2 doen spelletjes op het schoolplein en de kinderen van de groepen 3, 4 en 5 gaan spellen doen op de Actief velden.
Vertrek is vanaf school om 8.30 uur. Sportieve kleren aan en svp eten en drinken meegeven. Lunch svp in een aparte tas.

Vrijwilligers gezocht voor de avondvierdaagse

===========================================================
Opgave AW4D-Hulpouders 2018
Dit jaar zal voor de 38ste keer door de stichting Avondwandel4daagse Eelde - Paterswolde de AW4D gehouden worden.
Vanaf maandag 28 mei gaan zo'n 1500 lopers 4 dagen van start om de uitgezette routes (5 of 10 km) te verkennen.
Voor de organisatie van dit evenement zijn vrijwilligers nodig, wilt u ons hierbij helpen?
Klik op deze link als u zich wilt opgeven als vrijwilliger!  Gaarne opgeven voor 25 april 2018.
Tijdstip van evenement: maandag 28 mei - donderdag 31 mei 2018
===========================================================

Geen fietsen laten staan op school!

vrijdag 13 april 2018
Het komt regelmatig voor dat er fietsen na schooltijd blijven staan. Als een leerkracht, de schoonmaker of een betrokken buurtbewoner deze fietsen zien staan dan zetten we ze binnen en komt de fiets vervolgens bij de eigenaar terug. Helaas is het nu al twee keer voorgekomen dat de fietsen niet naar binnen zijn gezet en deze fietsen worden dan meestal vernield teruggevonden op het plein. De naam van de vandaal staat er helaas niet bij.
We adviseren jullie daarom geen fietsen na schooltijd op het plein achter te laten.
vorige pagina | volgende pagina