vorige pagina | volgende pagina

Samen leer je meer!

dinsdag 13 november 2018
Met z'n allen spelen met constructie en mogelijkheden ontdekken.

Samen kleien

dinsdag 13 november 2018
Heerlijk kleien met elkaar, lekker bezig zijn, gezellig kletsen en creatief zijn. Genieten!

Lampionnen bovenbouw: Alles-in-1 thema kunst

zondag 11 november 2018
In de bovenbouw staat binnen onze methode Alles-in-1 het thema "kunst" centraal. De lampions kunnen dan natuurlijk niet ontbreken. Er kon gekozen worden uit vier verschillende soorten lampionnen: in de stijl van Escher, in de stijl van Miro, een Pop-art lampion of een schilderspalet met kleurtjes. De resultaten waren natuurlijk te gek.

Feestelijke afsluiting Thema: Smakelijk eten

vrijdag 9 november 2018
Een prachtige ochtend in groep 3 gehad vandaag. Eerst gezellig begonnen met een gezond ontbijt en daarna met alle groep 3 leerlingen hard gewerkt aan een heerlijk voor-,hoofd- en nagerecht voor de lunch. Met veel enthousiaste hulp van ouders, hebben we veel soorten groente gesneden voor de lettergroentesoep en grote pompoenen tot kleine stukjes gemaakt voor de pompoenensoep. Daarna hebben we ons gestort op heerlijke stokbroodjes met kruidenboter en komkommer of tomaatjes en het nagerecht, gemaakt van Griekse yoghurt, met verse vruchtjes. Vorige week hadden we onze papa's en mama's al uitgenodigd. Die waren nu met heeeeel veeeeel mensen gekomen voor onze lunch. De presentatie begon met een prachtig lied, daarna hebben we kort verteld wat we hebben geleerd over gezonde voeding. En toen kwam de lunch.  Wat een heerlijke gerechtjes hebben we gemaakt en wat waren alle vaders en moeders, maar ook de juffen trots op hun kroost.
Het was een feestelijke afsluiting van het Lijn 3 (leesmethode groep 3) thema; Smakelijk eten!

Nationaal schoolontbijt

vrijdag 9 november 2018
Vrijdag 9 november zijn we op de locatie Schoollaan en Esweg allemaal gestart met het Nationaal Schoolontbijt. Als Gezonde School willen we graag uitdragen dat we een gezond ontbijt belangrijk vinden.

Bakker Dunnewind bracht ons 's morgens de pakketten en lekkere vers gebakken bruine bolletjes, krentenbollen en broden.
Het was een heerlijk compleet ontbijt waar de kinderen heerlijk van hebben gesmikkeld.

Ouderraad bedankt voor de hulp bij de organisatie, ouders bedankt bij de hulp in de klassen en bakker Dunnewind bedankt voor het leveren van de broodjes en pakketten!
vorige pagina | volgende pagina