We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu

vorige pagina | volgende pagina

Tafeltennis

vrijdag 23 oktober 2020
Tijdens gym kregen we vandaag tafeltennisles. Iedereen was ontzettend enthousiast!

Groepen 4 naar het bos

vrijdag 23 oktober 2020
Gisteren zijn de groepen 4 samen naar het bos geweest. Op zoek naar bodemdiertjes, paddenstoelen en verschillende soorten bladeren: enorm leerzaam!

Voorleeskampioen Veenvlinder

donderdag 22 oktober 2020
Vandaag was het zover, de voorleeskampioenschappen in groep 8. Een spannende wedstrijd, er werd erg mooi en zeker ook spannend voorgelezen. Onder leiding van de jury, meester Roland en de kinderen van de leerlingenraad is unaniem gekozen voor.....Jelmer. Van harte gefeliciteerd en succes bij de volgende ronde. Voorleeskampioen van de gemeente Tynaarlo. Jelmer zal zeker nog in de andere klassen komen voorlezen.

nieuws van de bieb

donderdag 22 oktober 2020
Helaas kunnen wij door Corona niet meer bij jullie op school komen, dat vinden wij erg jammer.

Gelukkig hebben wij toch een manier gevonden om bij jullie in de klas te komen: namelijk digitaal!

We sturen jullie met regelmaat één of meerdere video’s toe. De video’s zijn toegespitst op onderbouw en midden-/bovenbouw.

We starten met een algemene  video voor alle leerlingen. Hierin wordt verteld wie ik ben en waarom we deze video’s gaan maken. We hopen dat je de video laat zien in alle klassen, maar ook deelt op jullie website, via de nieuwsbrief of social media.

Viering traditionele feesten

donderdag 22 oktober 2020
Na de herfstvakantie beginnen de traditionele feestmaanden met Sint-Maarten, Sinterklaas en Kerstmis. Gezien de landelijke richtlijnen en de ontwikkelingen van Covid-19, vinden alle vieringen plaats op aangepaste wijze en zonder ouders/verzorgers.
De verschillende werkgroepen doen hun uiterste best om er voor de kinderen, ondanks de beperkingen, gezellige feestmaanden van te maken en momenteel worden er al allerlei mooie alternatieven bedacht die binnen de richtlijnen vallen.

De eerste viering is die van Sint-Maarten.
De beslissing of kinderen al dan niet met een lampion langs de deuren gaan, is natuurlijk aan ouders. Op school worden dit jaar wel lampionnen gemaakt. Het maken van de lampionnen is een fijne creatieve activiteit en de resultaten van de kinderen worden altijd prachtig. De lampionnen kunnen, wanneer er niet gelopen wordt, altijd nog gebruikt worden als mooi lichtje om wat warmte te brengen in donkere dagen.

vorige pagina | volgende pagina