Openingsfeest

vrijdag 27 september 2019
door Tessa Hanen
Op woensdag 25 september was het dan zover: De officiële opening van Kindcentrum Groote Veen!
Voor het feest moest de school er natuurlijk feestelijk uitzien. De kinderen van de beide scholen hebben in gemengde groepen samen vlaggenlijnen gemaakt en samen het lied nog eens geoefend. Dit alles onder het genot van drinken en wat lekkers wat door de ouderverenigingen van beide scholen verzorgd werd. Toen de school mooi versierd was kon het feest om 16.00 uur beginnen.
Er was van alles te doen. De springkussens, stormbaan, de disco op de grote truck en het fantastische geluid waren verzorgd door Total Event Care. Er was voor de kinderen nog veel meer te doen. Zo was de klimtoren er ook weer, met dank aan B2B Adventure.
Iedereen kon die middag ons mooie gebouw bewonderen tijdens een rondleiding die enkele leerlingen van de groepen 7 en 8 gaven.
Om 16.45 uur was de officiële opening.
Na toespraken van Marjan Jansen, directeur obs De Veenvlinder en Hilde Bakker, directeur van de Mariaschool zongen alle kinderen uit volle borst  het lied “we gaan van start”.
De officiële opening deed burgemeester Thijsen van de gemeente Tynaarlo samen met de twee jongste en oudste leerlingen van beide scholen door iedereen af te laten tellen en samen op de rode knop te drukken met feestelijk confetti tot gevolg waarna het feest natuurlijk nog even doorging.

We vonden het fijn dat zo velen het feest met ons mee wilde vieren.
Alle ouders die hebben geholpen om het feest tot een succes te maken....HEEL ERG BEDANKT!