Nieuw schooljaar

vrijdag 18 mei 2018
door Marjan Jansen
Het nieuwe schooljaar start pas op 3 september en de zomer moet nog beginnen -alhoewel we al fantastisch weer hebben de laatste weken- toch zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar.
Er wordt gewerkt aan de groepsverdeling en het bijbehorende formatieplaatje, de jaarkalender 2018-2019 en het jaarplan: waar liggen volgend schooljaar onze speerpunten. De komende periode zullen we jullie als ouders daar regelmatig over informeren.
Natuurlijk gaan we het komend schooljaar ook de overstap naar het nieuwe gebouw maken. In december 2018 is naar verwachting de oplevering van ons nieuwe schoolgebouw en vervolgens zal het gebouw grondig schoon gemaakt worden, aanleg van Wifi, de nieuwe meubels zullen alvast ge├»nstalleerd worden, etc. Als dat alles is afgrond nemen wij halverwege februari met de kinderen onze intrek in het gebouw.
Inmiddels schiet het gebouw de grond uit, kijk hiervoor ook af en toe naar de foto's die Robin en Kasper uit groep 7 wekelijks voor ons maken (zie 'nieuws' en dan 'verslag bouw nieuwe school').