We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu

Naschoolse musicallessen op locatie Esweg

maandag 31 januari 2022
door Leonie Magnin
Bericht van Ros Theater en Musical School

Houdt uw kind van toneelspelen, verhalen, dansen en zingen?  Dan kunt u uw kind opgeven voor de musicalcursus van de Ros Theater en Musical school Drenthe, locatie: Het speellokaal van de Taalklas van de Veenvlinder aan de Esweg 21.

Op dinsdag 2 februari starten we met een musicalcursus voor kinderen van 7- 12 jaar in het speellokaal van de Taalklas van de Veenvlinder aan de Esweg.
De cursus is van 14.45-16.15. Lisanne Eshuis gaat de lessen geven.
Op 8 februari is er een gratis proefles voor kinderen die willen ontdekken of musical wat voor ze is.

Waarom geven wij les in de speellokalen van de basisscholen? Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen een kans krijgen om te ontdekken of ze theater leuk vinden om te doen. Zodat ze kunnen ontdekken of ze hiervoor talent hebben.
Daarom komen wij naar de scholen toe. En de scholen vinden het fijn dat wij komen. Het laat zien dat ze cultuur belangrijk vinden.
Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich persoonlijk ontwikkelen en dat ze theatervaardigheden leren.
Elk seizoen sluiten we af met een eindvoorstelling waaraan alle kinderen meedoen. De voorstelling wordt gespeeld in theaterzaal De Schalm in Podium Zuidhaege in Assen.

De lessen zijn op de dinsdagmiddagen van 14.45-16.15. De lessen gaan door tot half juni. We geven elke week les, behalve in de schoolvakanties. Aan de lessen mogen ook kinderen uit andere scholen in de omgeving meedoen. Het lesgeld is €23,75 per maand. Zie voor de voorwaarden onze site www.rostheater.nl.

Is het cursusgeld een probleem? De Ros Theater- en Musicalschool doet ook mee met het Jeugdcultuurfonds van Drenthe. Ouders voor wie de cursusgelden moeilijk op te brengen zijn, kunnen een aanvraag voor een financiële bijdrage bij dit fonds indienen, zodat hun kind ook mee kan doen. Het hele cursusbedrag wordt dan vergoed.

Wil uw kind een gratis proefles volgen? Dan kunt u uw kind opgeven bij Anita Ros, rostheater@gmail.com, 06 405 36 119. Mocht de cursus niet door kunnen gaan vanwege corona, dan wordt niets in rekening gebracht.

Wilt u meer weten over ons rooster, aanbod, gespeelde voorstellingen etc.? Bekijk dan onze site www.rostheater.nl

Met vriendelijke groet, mede namens de docenten

Met vriendelijke groet,
Anita Ros