We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu

Musical groep 8

vrijdag 1 juli 2022
door Tessa Hanen
Dinsdag 12 juli voeren de leerlingen van groep 8 de musical
“Verboden te voeren” op in het speellokaal van onze school aan de Boomgaard.

De ochtendvoorstelling, voor de kinderen van de groepen 5 t/m 7 begint om 10:30 uur en eindigt rond 12:00 uur.
Er kunnen rond de 100 personen in de zaal zitten, dit betekent dat de kinderen van groep 1 t/m 4 niet bij de musical aanwezig kunnen zijn. De leerlingen van groep 8 gaan op een andere manier iets van de musical laten zien aan deze groepen.
We maken een uitzondering voor de kinderen die een broer of zus in groep 8 hebben. Zij mogen ook ‘s morgens kijken naar de hele musical. Zij zullen tijdig uit hun eigen groep worden opgehaald.

Groep 3 zal om 12.30 uur een stukje van de musical plus wat liedjes te zien krijgen in het speellokaal. De groepen 1/2 om 13.00 uur op dezelfde wijze als groep 3.De groepen 4 krijgen om 13.40 uur op de Schoollaan een aantal liedjes te horen. Waarna groep 8 uitgezwaaid zal worden om 14.00 uur door de groepen 4.