We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu

Meester Ewoud stelt zich voor

dinsdag 30 maart 2021
door Tessa Hanen
Beste ouders/verzorgers,

Mijn naam is Ewoud van der Raad, 22 jaar en ben woonachtig in Groningen. Sinds half februari heeft u mijn naam misschien wel al voorbij horen komen of mij zien rondlopen op school. Echter zal ik mij graag nog even aan u willen voorstellen! In het begin van dit schooljaar heb ik mijn LIO-stage mogen lopen op OBS De Vijverstee in Vries, vanuit daar kreeg ik de vraag of ik wilde invallen op OBS De Veenvlinder. Hier heb ik vol enthousiasme ‘ja’ op gereageerd. Op maandag geef ik les aan groep 6A en op dinsdag en woensdag in groep 5B/6B. Daarnaast ben ik op donderdag en vrijdag werkzaam in groep 7/8 op OBS De Zeijer Hoogte in Zeijen. Ondanks de gekke periode waarin ik als startend-leerkracht ben begonnen op De Veenvlinder heb ik mijn eerste weken als heel prettig en fijn ervaren. Ik hoop u daarom ook snel eens te mogen ontmoeten, via online-kanalen of wanneer dat weer mogelijk is fysiek!

Met vriendelijke groet,

Ewoud van der Raad