Mail met inlogwachtwoord voor website obs De Veenvlinder

vrijdag 15 december 2017
door Tessa Kampinga
Binnenkort ontvangt u een mail met een inlogcode voor de website van obs De Veenvlinder. De gegevens mailadressen komen uit onze leerlingenadministratie. Mocht u geen mail hebben ontvangen, geef dit dan svp met het goede mailadres door aan veenvlinder@stichtingbaasis.nl
Met het inlogwachtwoord (wat gewijzigd kan worden) kunt u ook op het afgeschermde gedeelte van de website. Hierop staan foto albums van bijvoorbeeld Sinterklaas, het startfeest enz.
We vullen dit deel later nog aan.

De foto's die op de website van obs De Veenvlinder zijn geplaatst zijn alleen voor eigen gebruik en mogen niet openbaar worden gemaakt via sociale media of anderszins tenzij er nadrukkelijke toestemming is van alle ouder(s) / verzorger(s) van de kinderen / volwassenen die op de betreffende foto staan.