Laatste schoolweken groep 6

donderdag 12 juli 2018
door juf Suzanne
Na al het harde werken het afgelopen jaar in groep 6, was er de laatste tijd meer tijd voor andere activiteiten. We zijn op dinsdag 26 juni op schoolreis geweest naar It Fryske Gea., Nationaal park de Alde Feanen. We hebben daar een heerlijke dag gehad. Survivallen, zwemmen, vissen, otterpuzzeltocht, buikglijden en wat hadden we er mooi weer bij. Vrijdag 29 juni hadden we juffendag, we zijn met de hele groep naar de Hoornse Plas geweest. Iedereen heeft zich prima vermaakt, zwemmen, spelen, voetballen, zandkastelen maken en lekker luieren. Met het mooie weer zijn we vaker buiten te vinden, zo hebben we op een middag in de zandbak gespeeld en met stoepkrijt tekeningen gemaakt.
De laatste week komt eraan en ook die gaan we gezellig met elkaar afsluiten. Groep 6 we hebben van jullie genoten het afgelopen jaar, bedankt!