Laatste schooldag

vrijdag 20 juli 2018
door Tessa Kampinga
Vrijdag 20 juli was dan toch echt de laatste schooldag van schooljaar 2017 - 2018.
Alle kinderen hebben eerst ademloos zitten kijken naar de film die gemaakt was door groep 8. Er werd veel gelachen en jongere broertjes en zusjes waren apetrots als hun grote broer of zus meespeelde in de film.

Na de film waren er  mooie optredens van alle groepen voor juf Ludy, juf Crista en juf Aletta.
.
Na een lekker ijsje (traktatie van de afscheid nemende juffen) gingen we op elke locatie aftellen voor het begin van de vakantie. Bij nul ging er een enorm gejuich op en was de vakantie begonnen.
We kijken terug op een leuke en gezellige dag. Alle werkgroepleden (OV leden en leerkrachten) die dit allemaal tot in de puntjes hadden geregeld; onze complimenten en heel erg bedankt!