Koningsspelen groep 1 t/m 5

donderdag 26 april 2018
door Tessa Kampinga
Het weer was iets minder maar de pret zeker niet!
De koningsspelen van groep 1 en 2 waren in school en op het plein. Er waren heel veel verschillende spelletjes die de kinderen konden doen. Leerlingen van groep 7/8 begeleiden de groepjes. De kinderen speelden met elkaar en deden wedstrijdjes tegen elkaar. Het was zeker een succes.

Voor de groepen 3 t/m 5 waren de koningsspelen in de Marsch. Hier waren ook heel veel spelletjes te kiezen. De leerlingen van groep 8 begeleiden hier de groepjes.
Als klap op de vuurpijl mochten alle kinderen ook nog even op het springkussen. Met dank aan de familie Mud van Total Event Care.

Alle ouders heel erg bedankt voor de medewerking om de kinderen naar de Marsch te brengen.
Drenthe tours heeft de kinderen weer van de Marsch naar school gebracht. Zij waren direct bereid om ons te helpen en hun rijschema om te gooien.
Kortom met veel hulp van velen en de leerlingen van groep 7/8 en 8 hebben de kinderen een geweldige dag gehad.