Koningsspelen

vrijdag 13 april 2018
door Tessa Kampinga
Omdat we bewegen en samenspelen en werken belangrijk vinden, organiseren we samen met de vakleerkrachten gymnastiek voor alle groepen de koningsspelen.

Op vrijdag 20 april zijn de koningsspelen voor de groepen 6 t/m 8 bij sporthal de Marsch. De kinderen worden daar op de fiets tussen 8.15 uur en 8.25 uur verwacht. De kinderen verzamelen bij hun eigen leerkracht en starten om 8.30 uur met de eerste (zelfgekozen) activiteit. Rond 12.00 uur fietsen de kinderen weer naar school om daar hun meegebrachte lunch op te eten.
Voor de veiligheid zoeken we een paar ouders die mee terug willen fietsen naar school. Hiervoor kun je je opgeven bij juf Els.
Geef uw kind svp voldoende drinken (navulflesje water bijvoorbeeld) mee.

Op donderdag 26 april zijn de koningsspelen voor de groepen 1 t/m 5
De kinderen van de groepen 1 en 2 doen spelletjes op het schoolplein en de kinderen van de groepen 3, 4 en 5 gaan spellen doen op de Actief velden.
Vertrek is vanaf school om 8.30 uur. Sportieve kleren aan en svp eten en drinken meegeven. Lunch svp in een aparte tas.