Kom in de klas - Uitnodiging voor vrijdag 23 maart

vrijdag 16 maart 2018
door Tessa Kampinga

We willen graag laten zien hoe we het onderwijs op obs De Veenvlinder vorm geven. Zoals bekend worden de middagen vooral gebruikt voor het projectonderwijs m.b.v. de methode Alles-in-1.
Gedurende de ochtenden besteden we echter veel tijd aan de zogenaamde kernvakken: taal, lezen en rekenen. Tijdens ‘Kom in de klas’ krijgt u de gelegenheid om bij een les op school aanwezig te zijn.
Om u dit te laten zien nodigen we u uit bij “Kom in de klas” op vrijdag 23 maart.
In onderstaand schema staan de tijden wanneer u welkom bent in de diverse groepen. We verzoeken u om een keuze te maken in welke groep(en) u wilt kijken.
Voor de rust vragen we u om tijdens de lestijden niet in en uit te lopen maar gedurende de hele instructie in de klas te kijken.
We verzoeken iedereen om achterin de klas een plaatsje te zoeken.

Schoollaanlocatie
Tijd     Groep
8.30 – 9.00 uur           ½ A, B, C (in groep 1D wordt u later in het jaar uitgenodigd)
9.00 – 9.30 uur           3A en 3B