Kennismaken

vrijdag 13 juli 2018
door Marjan Jansen
Op dinsdagochtend 17 juli gaan alle leerlingen kennismaken met hun nieuwe groep en leerkracht, in het lokaal waar ze na de zomervakantie zullen starten.
De leerlingen die volgend jaar in de groepen 1 & 2 zitten mogen op dinsdag vanaf 8.15 u.meteen naar hun nieuwe lokaal gaan. Alle kleuterjuffen en meester Marijn zitten na de vakantie in hetzelfde lokaal als waar ze nu zitten.

De leerlingen van de groepen 2 worden om 8.30 u. opgevangen door juf Annet op het kleuterplein. Vervolgens gaan ze naar groep 3 (noodunit) of groep 3/4 (het lokaal op de verdieping).

De leerlingen van de overige groepen 3 t/m 7 mogen eerst naar hun eigen huidige lokaal gaan, met uitzondering van de huidige groep 5. Deze leerlingen mogen 's ochtends meteen op de fiets naar de Esweglocatie. Daar worden ze opgevangen door juf Els en juf Tsjitske.
Na de kennismaking zullen zij, rond 10.00 u. onder begeleiding van juf Tsjitske en meester Roland, terug fietsen naar de Schoollaan.

Voor ouders van de huidige groep 5, die het leuk vinden om even rond te kijken op de locatie aan de Esweg, wordt er om 8.30 u. een korte rondleiding door het gebouw gegeven.

We wensen iedereen veel plezier tijdens de kennismaking met de nieuwe leerkracht(en) en evt. nieuwe klasgenootjes!