Kennismaken met Eibert Tigchelaar

vrijdag 14 september 2018
door Tessa Kampinga
In dit nieuwe schooljaar waarin we een nieuwe school krijgen, is er ook een nieuwe meester. Nou ja, nieuw, ik geef al tien jaar les. Ooit ben ik begonnen als invaller op obs Centrum. Ik ben toen korte tijd gaan werken in Amsterdam en Aalsmeer. Na het Randstad-avontuur heb ik een zwangerschapsverlofvervanging gedaan, opnieuw op obs Centrum. Vervolgens ben ik aan het werk gegaan in Zuidlaren op obs Schuilingsoord. De sfeer en het welkome gevoel wat ik altijd bij obs Centrum heb ervaren, heeft mij doen besluiten om weer terug te gaan naar de Veenvlinder. En wederom ben ik heel hartelijk ontvangen, veel behulpzame en enthousiaste collega‚Äôs helpen mij om er hier een mooi jaar van te maken.  Ik woon samen met mijn vrouw en twee jonge dochters in Groningen. Ik hou van sporten. Ik kaats, roei en fiets. Ik fiets dan ook altijd met veel plezier naar mijn werk.  Ik vind het leuk om samen te werken met leerlingen, leerkrachten en ouders om zo het beste uit elke leerling te halen.