Junior-sportcoach

donderdag 24 januari 2019
door meester Robert
De komende weken worden er vanuit de groepen 7 en 8 een aantal junior-sportcoaches opgeleid. Deze coaches zullen de pauzes van de middenbouw gaan begeleiden, nadat ze een cursus van Bastiaan, onze combinatiefunctionaris, hebben gevolgd. De leerlingen die gesolliciteerd hebben zullen binnenkort een sollicitatiegesprek voeren en mogelijk toegelaten worden tot de cursus. In deze cursus leert Bastiaan de leerlingen vaardigheden om spelletjes te begeleiden en uiteraard een uitgebreid aanbod aan spelletjes.Onder begeleiding gaan de junior-sportcoaches na de voorjaarsvakantie op de maandagen de middenbouw pauze begeleiden. Wij kijken erg uit naar het inzetten van onze junior-sportcoaches en het plezier dat hier hopelijk door ontstaat!