We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu

Hulp gevraagd bij het fruit snijden!

donderdag 15 september 2022
door Tessa Hanen
Ons schoolfruitproject is alweer in volle gang. De kinderen krijgen een aantal weken op de woensdag, donderdag en vrijdag fruit aangeboden. Sommige fruitsoorten zijn zo uit te delen zoals bijvoorbeeld een appel. Dit regelen de leerkrachten zelf, maar er zijn ook fruitsoorten die moeten worden gesneden en verdeeld. Nu hebben we al een fantastische groep ouders/ begeleiders die dit voor ons doen. Helaas kan natuurlijk niet iedereen altijd meehelpen en moeten we de vrijwilligers ook nog verdelen over twee locaties (Boomgaard en Schoollaan).

We kunnen nog wel wat hulp erbij gebruiken. We proberen het snijden vaak te plannen op een woensdag of vrijdagochtend (aanvang 8.30). Wilt u deze groep vrijwilligers versterken dan kunt u zich aanmelden bij e.doesburg@stichtingbaasis.nl .
Graag met vermelding van uw telefoonnummer zodat ik u kan toevoegen aan de fruitvlinder app (indien gewenst) waarin we iedere week aangeven wat voor fruit er komt en op welke dag we hulp nodig hebben.