We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu

Hulp gevraagd bij het EU schoolfruit- en groenteprogramma!!!

vrijdag 1 juli 2022
door Tessa Hanen

De Veenvlinder is voor komend schooljaar weer ingeloot voor het EU schoolfruit- en groenteprogramma. Dit houdt in dat onze leerlingen 20 weken lang drie dagen in de week verschillende soorten fruit- en groente krijgen uitgereikt.
De eerste levering start in de week van 5 september en wordt uitgedeeld op woensdag, donderdag en vrijdag.

Voor het klaarmaken van het fruit/groente zijn we op zoek naar ouders/begeleiders (“snij” ouders/begeleiders) die hierbij willen helpen voor de groepen aan de Boomgaard en de groepen 4 aan de Schoollaan .
Dit houdt in dat het fruit/groente op bovenstaande dagen gesneden en verdeeld moet worden over de bakken voor elke groep.

Voor de Boomgaard en de Schoollaan zoeken we een contactpersoon die het snijden /verdelen van het fruit / groenten in goede banen wil leiden. Als contactpersoon sta je in contact met de ouders/begeleiders (“snij” ouders/ begeleiders) en de schoolfruit coördinator van school (Gymleerkracht).

Wilt u ons op één of meerdere dagen als “snij” ouder/begeleider helpen of contactpersoon zijn, dan kunt u zich aanmelden via onderstaand e-mailadres (graag dag of dagen aangeven wanneer u wilt komen helpen)
E.Doesburg@stichtingbaasis.nl