We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu

Groep 8 op schoolkamp

woensdag 15 september 2021
door juf Els
Eindelijk was het zover, groep 8 is op maandag 13 september voor 2 dagen op kamp gegaan naar het Kameleondorp. En wat hebben we daar genoten met elkaar. Er is veel samengewerkt, zo hebben de leerlingen allerlei opdrachten in teamverband uitgevoerd. Water met een kruiwagen over een parcours naar een ton brengen, fietsbanden op een paal gooien en deze er vervolgens weer met elkaar vanaf zien te krijgen. Over de boomstronkenpaden, moeraspaden gaan en natuurlijk lekker zwemmen en roeien. Maar ook met de hele groep de sluis bedienen, zodat de boot van de ene kant naar de andere kant kon varen. Wat een samenwerking en we hebben een record tijd neergezet. Top hoor. Een schoolreis waar we met veel plezier op terugkijken.