Energie en ouders

vrijdag 14 september 2018
door Marjan Jansen
In de bovenbouw staat het thema “energie” staat de komende weken centraal bij Alles-in-1, onze methode voor de creatieve en de wereldoriëntatie vakken. We behandelen onderwerpen als duurzame energie, fossiele brandstoffen, kernenergie, etc.
Aangezien “op weg naar de wereld van morgen” één van de kernwaarden van obs De Veenvlinder is en waarbij we de maatschappij steeds meer in de school willen halen, zijn we op zoek naar ouders die iets relevants kunnen betekenen binnen dit thema. Heeft u beroepsmatig met energie te maken? Of behoort dit tot uw interessegebied? Zou u samen met de kinderen een activiteit op dit gebied kunnen ondernemen? Vindt u het leuk om met ons over uw inzet op school te brainstormen? Dan kunt u mailen met: a.berkepas@stichtingbaasis.nl. Uw ideeën worden gewaardeerd!