Coördinator Passend Onderwijs (CPO)

vrijdag 14 september 2018
door Marjan Jansen
Vandaag is mijn derde dag als CPO'er van de groepen 1&2 op De Veenvlinder.Mijn naam is Marjo ter Hoeve. 26 jaar geleden ben ik begonnen als leerkracht en heb in alle groepen lesgegeven. Na 12 jaar voor de klas te hebben gestaan ben ik intern begeleider geworden op verschillende basisscholen in Noord-Groningen.Daarnaast is het gedrag van kinderen mijn passie geworden en heb ik veel trainingen aan groepen gegeven op gebied van gedrag en heb ik kinderen individueel gecoacht.
In mijn vrije tijd ben ik moeder van twee studerende kinderen, hou ik van koken, muziek, wandelen, gezelligheid, theaterbezoek, lezen,  ....Ik geniet erg van mijn werk en heb er zin in om dat nu in deze nieuwe omgeving op De Veenvlinder voort te zetten! Op maandag en vrijdag ben ik aanwezig. Schiet mij gerust aan wanneer er vragen zijn.