Avondvierdaagse

vrijdag 1 juni 2018
door Tessa Kampinga
Wat jammer was het dat door de weersverwachting er op de laatste avond van de avondvierdaagse niet gelopen kon worden.
Aan de Schoollaan worden de medailles donderdag 7 juni uitgereikt. De oudervereniging had het goede idee om hier toch een speciaal tintje aan te geven. Om de medaille toch te verdienen en omdat het leuk is, lopen we om13.30 uur met de kinderen naar de bouwplaats in Groote Veen. Hierna krijgen ze van de oudervereniging een traktatie en de avondvierdaagselopers hun medaille.
U bent natuurlijk ook welkom om 13.30 uur mee te lopen maar ook zeker om de kinderen onder luid applaus binnen te halen om ongeveer 14.00 uur bij school.

Aan de Esweg hebben de kinderen vandaag(vrijdag 1 juni) bij het waterspektakel een ijsje gekregen en krijgen volgende week hun medaille.