We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu

Alternatieve avondvierdaagse Home Edition

dinsdag 26 mei 2020
door Tessa Hanen
De AvondWandel4daagse Eelde-Paterswolde gaat meedoen met een alternatieve Avond4daagse. Avond4daagse – Home Edition!
De speciale editie van de Avond4daagse in deze bijzondere tijd, die deelnemers lopen vanaf hun zelf gekozen startpunt, bijvoorbeeld hun huis.

Vanaf 11 mei kunnen kinderen weer gedeeltelijk naar school en naar de opvang, maar evenementen zijn door het coronavirus tot 1 september afgelast.
Onze Avond4daagse valt in deze periode en gaat dus niet door.
De Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN) geeft samen met Drenthe gezond de mogelijkheid aan de kinderen in Drenthe om de alternatieve Avond4daagse te lopen.
Samen met het gezin kunnen kinderen in één week, tussen 1 mei en 1 juli 2020, vier verschillende routes lopen van 5 of 10 kilometer.
Met een app kunnen de routes geregistreerd worden.
In samenwerking met de AW4D Eelde-Paterswolde willen we dit uitbreiden met een medaille. Kinderen die de alternatieve Avond4daagse hebben gelopen kunnen optioneel een medaille krijgen.
Bij het uploaden van deelname met bewijslast kunnen ze aanvinken of ze een medaille willen tegen betaling van 4,50 euro. In dat geval worden de contactgegevens (naam en mailadres) naar de AW4D Eelde-Paterswolde gestuurd. De deelnemer krijgt een mail van AW4D Eelde-Paterswolde om de betaling te innen en in overleg kan de medaille vervolgens opgestuurd, bezorgd of opgehaald worden.

De link voor opgave: https://drenthe-beweegt.nl/alternatieve-avond4daagse/