We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu

Alles in 1 thema Dieren week 3 en 4

dinsdag 20 september 2022
door juf Els
Afgelopen maandag zijn we gestart met het thema vogels.
We genieten van een film over vogels, beleef de lente. Erg leuk om te kijken. Ook deze keer maken we de opdrachten die erbij horen. We lezen over de grote struisvogel. Wel eens gehoord van arendsogen of biddende torenvalken? Sommige vogels kunnen uitstekend in het donker zien. En wat zijn er veel verschillende soorten snavels, vraag uw kind er maar eens naar.

Volgende week gaan we ons verdiepen in amfibieƫn en reptielen.
Voor krokodillen, padden en slangen zijn veel mensen bang. We leren ze beter kennen in een film. Wat zijn amfibieƫn en reptielen, waar leggen ze hun eieren en waar leven ze? We lezen de fabel over de haas en de schildpad. Op de computer bekijken we de paddentrek. Ook bij tekenen en handvaardigheid staan dieren centraal en we zingen volop het Kinderen voor kinderen lied voor de Kinderboekenweek.