Alles-in-1

vrijdag 23 februari 2018
door Marjan Jansen
Gisteren hebben we ons geschiedenisproject van Alles-in-1 afgesloten. De leerlingen hebben in de verschillende groepen laten zien waarover gewerkt is en wat ze allemaal geleerd hebben. Prachtige presentaties over de Prehistorie, de Grieken en de Romeinen, dinosaurussen en de Gouden Eeuw.
De presentaties waren veelal gekoppeld aan verschillende ICT werkvormen en ook werd het geleerde vanuit de presentatie workshops, die in de verschillende groepen gegeven waren, in de praktijk gebracht.
In groep 1/2 waren toneelstukjes door de kinderen te zien.
Prachtig om te zien hoe trots de leerlingen e.e.a. presenteren en fijn dat er veel ouders en andere belangstellenden komen kijken!

Na de voorjaarsvakantie starten we met het techniek thema.
Bouwen, vervoer en verkeer en 'hoe werkt het?' zal centraal staan. In de volgende Vlinderinfo meer hierover.