Afscheid juffen Aletta, Crista en Ludy

vrijdag 20 juli 2018
door Tessa Kampinga
Vandaag (20 juli) is er door de kinderen met mooie, ontroerende en vrolijke optredens afscheid genomen van juf Aletta, juf Crista en juf Ludy en werd vervolgens de vakantie ingeluid.

De juffen zijn door de kinderen verrast met voor ieder twee prachtige boeketten. Hiervoor hadden de kinderen afgelopen donderdag een bloem meegenomen naar school (ouders bedankt voor jullie fantastische medewerking). Mineke Bakker en Marjolein Bekkering hebben hier schitterende boeketten van gemaakt.

Het was een mooi afscheid en werd afgesloten met een lekker ijsje waarop de juffen hebben getrakteerd.
We wensen juf Aletta een fijne tijd op obs Het Oelebred in Tynaarlo. Zij blijft de Taalklas wel coördineren, dus we zullen haar nog regelmatig tegenkomen op De Veenvlinder.
Juf Crista en juf Ludy gaan het onderwijs verlaten. Wij wensen hen allebei een fijne tijd na een lange loopbaan in het onderwijs!