afscheid groep 8

vrijdag 20 juli 2018
door Tessa Kampinga
Op donderdag 19 juli hebben we afscheid genomen van onze groep 8 leerlingen.
Als afscheid was er deze keer geen musical maar hebben de kinderen een film gemaakt. Is de bioscoopzaal van de Biotoop in Haren keken de leerlingen, hun genodigden en het team naar de film. Wat een superleuke film en wat een prestatie van de kinderen en hun leerkrachten juf Els, juf Yvonne, juf Gea en meester Arnoud.
We hebben genoten, met bewondering gekeken naar de acteerprestaties en vreselijk gelachen.
Na de film was het tijd voor een drankje en kregen de kinderen een originele Oscar, klassenfoto's, een roos en een usb stick met de film en werden ze toegesproken door meester Arnoud.

Het was een geslaagde avond en we hopen dat de leerlingen van groep 8 en hun ouders terug kunnen kijken op een mooi afscheid van de basisschoolperiode.
We wensen de kinderen heel veel plezier en succes in het voortgezet onderwijs. We vinden het leuk om jullie weer eens terug te zien. Met of zonder rapport.