emailadres wachtwoord

Nieuwsbericht

Afscheid collega's

vrijdag 13 juli 2018
door Marjan Jansen
Zoals we al eerder vermeld hebben, zullen we van twee collega's afscheid nemen: Crista van de Zande en Ludy Weber. Zij gaan een punt zetten achter hun lange onderwijscarri√®re. 
Crista, een juf die zich met harte en ziel heeft ingezet voor het kleuteronderwijs. Ludy, de laatste jaren vooral in groep 3 te vinden, maar was daarnaast van alle markten thuis, ook de bovenbouw was aan haar goed besteed.
Beide collega's gaan nu genieten van de tijd en ruimte die vrij komt na een werkzaam leven. Als team nemen we natuurlijk afscheid van hen en met de kinderen zullen we hier tijdens de laatste schooldag aandacht aan schenken. Mocht u als ouder/ verzorger Ludy of Crista de hand willen drukken, dan kan dit op vrijdag 20 juli om 12.00 u. 

Naast Ludy en Crista gaan we ook afscheid nemen van een van de Coördinatoren Passend Onderwijs, namelijk Aletta Jongman.
Aletta is ooit op obs Centrum als leerkracht binnen gekomen en is zich vervolgens binnen de zorg verder gaan specialiseren. Zij heeft vele leerlingen en hun ouders begeleid in de zoektocht naar de best passende vorm van onderwijs. In de laatste anderhalf jaar is Aletta de drijvende kracht achter de Taalklas op De Veenvlinder. Dit laatste blijft ze doen, vandaar dat we haar niet helemaal uit het oog zullen verliezen.
Maar in haar taak als CPO-er zal ze zich verdienstelijk gaan maken op obs Het Oelebred in Tynaarlo. Ook hier geldt: wilt u persoonlijk afscheid nemen van Aletta, dan kan dat op vrijdag 20 juli om 12.00 u.